Tapahtumat, vierailut ja esittelymateriaalit

Mitä Jyväskylän yliopistossa voi opiskella, milloin ja miten yliopistoon haetaan? Tule ottamaan selvää ja löydä oma paikkasi!

Vierailut

Vierailut ja tutustumiskäynnit yliopistolla
Koululais- ja muut ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Jyväskylän yliopistoon. Tutustumiskäynnit toteutetaan räätälöidysti yliopiston opiskelijalähettiläiden kanssa. Tutustumiskäynnin yhteydessä on mahdollisuus saada esimerksiksi yliopiston yleisesittely (45-60 min),  tiedekuntaesittely (45-60 min) tai tietyn oppiaineen esittely.

Vierailut oppilaitoksiin
Opiskelijalähettiläät tekevät vierailuja myös oppilaitoksiin.

Lisätietoja vierailuista: suunnittelija Jenni Hyvärinen, jenni.m.hyvarinen@jyu.fi, p. 040 805 4466 ja opiskelijalähettiläät, opiskelijalahettilaat@jyu.fi

Hakijan päivä

Kaikille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille tarkoitettu tutustumispäivä ylipistoon järjestetään vuosittain marraskuussa. Seuraava Hakijan päivä on perjantaina 10.11.2017.

Esittelymateriaalit

Hakijan esite
Tutustu koulutustarjontaan etsi etsi koulutuksia -haulla. Voit halutessasi tilata painetun esitteen hakijapalveluista: hakijapalvelut@jyu.fi.

Esittelydiat (pptx)

Jyväskylän yliopistossa opiskelusta kiinnostuneille on laadittu esittelymateriaaleja (pptx), jota saa vapaasti hyödyntää esittely-, kouluvierailu-,  ym. tilaisuuksissa.


Video