Hakijapalvelut

Hae tutkinto-opiskelijaksi Jyväskylän yliopistoon!

Hakijapalvelut on osa Opintopalvelut yksikköä.Hakijapalvelut neuvoo ja ohjaa hakijoita kaikissa hakemiseen ja opiskelijavalintaan liittyvissä kysymyksissä. Hakijapalvelut vastaa yhteis- ja erillishakujen opiskelijavalintaprosessin koordinaatiosta yliopistossa. Sille kuuluvat valintoihin liittyvät hallinnolliset valmistelu-, tiedotus- ja toimeenpanotehtävät sekä haku- ja valintajärjestelmiin liittyvät pääkäyttäjävastuut. Hakijapalvelut osallistuu valintaperusteiden valmistelutyöhön asiantuntijana, huolehtii perustutkintokoulutuksen haku- ja valintaprosessin yhtenäisyydestä, ja osallistuu yliopiston edustajana opiskelijavalintoja koskevaan valtakunnalliseen yhteistyöhön.

Hakijapalveluissa hoidetaan myös kotimaisen ja kansainvälisen opiskelijarekrytoinnin markkinointi ja viestintä, koordinoidaan opiskelijalähettilästoimintaa sekä ystäväperheohjelmaa. Saat meiltä tietoa erilaisista messuista, tapahtumista ja opiskelijavalintamateriaaleista.

Valmistelemme ja suunnittelemme palvelut niin, että kaikki sujuisi hyvin, kun haet opiskelupaikkaa Jyväskylän yliopistosta!

Tutustu koulutustarjontaan.