Hae vaihtoon lukuvuodelle 2018-2019!

Miltä kuulostaisi uusi ympäristö, uusi kulttuuri ja kokemuksia, jotka muistat koko loppuelämäsi? Haluatko parantaa kielitaitoasi työelämän vaatimalle tasolle ja suorittaa tutkintoosi kuuluvia opintoja ulkomailla?

Kuva: Sara Isotalo

Jyväskylän yliopistolla on satoja partneriyliopistoja ympäri maailmaa ja voit hakea niihin opiskelijavaihtoon 1-2 lukukaudeksi. Kansainvälistä kokemusta hankkineet työllistyvät helpommin, saavat parempaa palkkaa ja vastuullisempia työtehtäviä. Onko syitä olla lähtemättä?

Haussa olevat kohteet

Haku Euroopan ja Venäjän vaihtokohteisiin lv. 2018-2019 sekä lisähaku Euroopan ulkopuolisiin vaihtokohteisiin kevätlukukaudelle 2019 on nyt käynnissä. Haussa on mukana seuraavat vaihto-ohjelmat:

Hakuaika ja -ohjeet

Hakuaika päättyy 1.3. Tarkista alakohtaisten Nordplus-verkostojen hakuajat verkoston koordinaattorilta.

Hakuohjeet

Tutustu!

Tervetuloa kuulemaan lisää hakemisesta ja vaihtomahdollisuuksistasi opiskelijavaihtoinfoihin. Lue myös jo vaihdossa olleiden vaihtokokemuksia tai vilkaise esim. millaista Erasmus-elämä voi olla Prahassa.

Kahdenvälinen vaihto ja FIRST+ -ohjelma:
Tiina Savela, Kansainväliset palvelut
puh. 040
805 4342, tiina.savela(a)jyu.fi, vastaanottoajat: ma-to klo 13-15
Seminaarinmäki, T-rakennus, 2.krs (T269)

Nordlys- ja ISEP-ohjelmat:
Laura Laamanen, Kansainväliset palvelut
puh. 040 805 4333,
laura.m.laamanen(a)jyu.fi, vastaanottoajat: ma-to klo 13-15
Seminaarinmäki, T-rakennus, 2.krs (T270)

Erasmus- ja Nordplus-ohjelmat:
Tiedekuntien kv-suunnittelijat -> http://r.jyu.fi/kv-yhdyshenkilot