Haku Euroopan ulkopuolelle lv. 2019-2020 on nyt auki!

Miltä kuulostaisi uusi ympäristö, uusi kulttuuri ja kokemuksia, jotka muistat koko loppuelämäsi? Haluatko parantaa kielitaitoasi työelämän vaatimalle tasolle ja suorittaa tutkintoosi kuuluvia opintoja ulkomailla?

Kuva: Sara Isotalo

Jyväskylän yliopistolla on satoja partneriyliopistoja ympäri maailmaa ja voit hakea niihin opiskelijavaihtoon 1-2 lukukaudeksi. Kansainvälistä kokemusta hankkineet työllistyvät helpommin, saavat parempaa palkkaa ja vastuullisempia työtehtäviä. Onko syitä olla lähtemättä?

Syksyn haussa mukana olevat vaihto-ohjelmat

Haku Euroopan ulkopuolisiin vaihtokohteisiin lv. 2019-2020 on nyt auki. Haussa on mukana seuraavat vaihto-ohjelmat:

Hakuaika ja -ohjeet

Hakuaika alkaa 1.10. ja päättyy 1.11.

Hakuohjeet

Tutustu!

Tervetuloa kuulemaan lisää hakemisesta ja vaihtomahdollisuuksistasi opiskelijavaihtoinfoihin. Lue myös jo vaihdossa olleiden vaihtokokemuksia tai vilkaise esim. millaista oli elämä kahdenvälisenä vaihtarina Houstonissa.

Kahdenvälinen vaihto:
Tiina Savela, Kansainväliset palvelut
puh. 040
805 4342, tiina.savela(a)jyu.fi, vastaanottoajat: ma-to klo 13-15
Seminaarinmäki, T-rakennus, 2.krs (T269)

ISEP-ohjelma:
Laura Laamanen, Kansainväliset palvelut
puh. 040 805 4333,
laura.m.laamanen(a)jyu.fi, vastaanottoajat: ma-to klo 13-15
Seminaarinmäki, T-rakennus, 2.krs (T270)