Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut jakaantuvat kaikille yhteisesti tarjolla oleviin keskitettyihin palveluihin ja yksiköille tarjottaviin tiedekunta- ja lähipalveluihin.

in English

Koulutuspalveluiden tehtävänä on vastata yliopiston opintohallinnon palveluista ja tuesta, koordinoida kansainvälistä liikkuvuutta sekä tarjota työelämäpalveluita. Yksikkö tarjoaa opiskelijoiden ohjauksen ja neuvonnan lisäksi tukipalveluja yhteistyössä IT-palvelujen kanssa. Koulutuspalvelut palvelee hakijoita, opiskelijoita, henkilökuntaa ja opetusta antavia yksiköitä sekä yhteistyökumppaneita.

Hakijapalvelut ja muut opiskelun tukipalvelut, kansainväliset palvelut, opintohallinnon prosessien tuki ja koulutuksen tietojärjestelmät sekä työelämäpalvelut ovat yliopistossa keskitettyjä palveluita.

Yksiköille tarjolla olevat tiedekunta- ja lähipalvelut muodostuvat tiedekuntien ja opetusta antavien yksiköiden opintojen ja opetuksen järjestämisen sekä kehittämisen tuesta. Tiedekunta- ja lähipalvelut vastaavat koulutusalojensa opiskeluun ja siihen liittyvistä hallinnollisista tukitehtävistä. Koulutuspalvelut tukee tiedekuntia ja opetusta antavia yksiköitä mm. opiskelijavalintojen, opintojen ja opetuksen järjestämisessä ja kehittämisessä. Lisäksi koulutuspalvelut tarjoaa opintoneuvontaa mm. opintojen suorittamiseen sekä valmistumiseen liittyvissä käytännön asioissa.

Aukiolot

Hakijapalvelut ja opintohallinnon palvelut ovat avoinna ma-pe klo 12-15. Muissa palveluissa ei ole erillistä aukioloaikaa vaan voit ottaa yhteyttä suoraan palvelun henkilökuntaan.

Palvelunumerot ja palvelusähköpostiosoitteet

Opiskelijapalvelut 040 805 3346,

Etkö muistanut ilmoittautua määräaikaan mennessä? Katso ohjeet myöhässä ilmoittautumiseen täältä!

Koskeeko kysymyksesi Sisua? Katso ensin Sisu-ohjeet täältä. Mikäli ohjeista ei löydy vastausta, voit ottaa sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen .

-    yliopistoon ilmoittautuminen, opiskeluoikeudet, opiskelijatodistukset, opintosuoritusotteet, opiskelijarekisteriasiat

Hakijapalvelut 040 805 4132 ja 040 805 4686,
-    opiskelijaksi hakeminen, hakukelpoisuus, hakemusten liitteet, valintaperusteet, pisteytykset, yhden opiskelupaikan periaate, valintakokeiden erityisjärjestelyt
-    maahanmuuttajien ohjaus ja neuvonta (SIMHE) 040 805 4913,

Kansainväliset palvelut,

Osoitteet

Koulutuspalvelut
käyntiosoite: Seminaarinkatu 15, T-rakennus (2. kerros)
postiosoite: PL 35, 40014 Jyväskylän yliopisto

Koulutuspalveluiden johdon yhteystiedot

Koulutuspalveluiden henkilöstö

Opiskelijalle

Henkilöstölle ja laitoksille