Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut jakaantuvat kaikille yhteisesti tarjolla oleviin keskitettyihin palveluihin ja yksiköille tarjottaviin tiedekunta- ja lähipalveluihin. Keskitetyt palvelut sekä tiedekunta- ja lähipalvelut toteuttavat koulutuspalvelut yhteistyössä.

Koulutuspalveluiden tehtävänä on vastata yliopiston opintohallinnon palveluista ja tuesta, koordinoida kansainvälistä liikkuvuutta sekä tarjota työelämäpalveluita.  Yksikkö tarjoaa opiskelijoiden ohjauksen ja neuvonnan lisäksi sekä tietoteknisiä tukipalveluja yhteistyössä IT-palvelujen kanssa. Koulutuspalvelut palvelee hakijoita, opiskelijoita, henkilökuntaa ja opetusta antavia yksiköitä sekä yhteistyökumppaneita.

Kaikille yhteisesti tarjotaan keskitettyinä  palveluina hakijapalvelut ja muut opiskelun tukipalvelut (ml. opintotuki), kansainväliset palvelut, opintohallinnon prosessien tuki ja koulutuksen tietojärjestelmät sekä työelämäpalvelut.


Yksiköille tarjolla olevat tiedekunta- ja lähipalvelut muodostuvat tiedekuntien ja opetusta antavien yksiköiden opintojen ja opetuksen järjestämisen sekä kehittämisen tuesta. Tiedekunta- ja lähipalvelut vastaavat koulutusalojensa opiskeluun ja siihen liittyvistä hallinnollisista tukitehtävistä. Koulutuspalvelut tukee tiedekuntia ja opetusta antavia yksiköitä mm. opiskelijavalintojen, opintojen ja opetuksen järjestämisessä ja kehittämisessä. Lisäksi koulutuspalvelut tarjoaa opintoneuvontaa mm. opintojen suorittamiseen sekä valmistumiseen liittyvissä käytännön asioissa.

Aukiolot


Hakijapalvelut ja opintohallinnon palvelut ovat avoinna ma-pe  klo 9-15. Opintotuen henkilökohtainen asiakaspalvelu on auki ma-pe  9 - 12 ja puhelinpalveluaika ma - pe klo 13-15. Muissa palveluissa ei ole erillistä aukioloaikaa vaan voit ottaa yhteyttä suoraan palvelun henkilökuntaan.

Palvelunumerot ja palvelusähköpostiosoitteet


Opintohallinto 040 805 4339 ja 040 805 4340, opiskelijapalvelut@jyu.fi
-    yliopistoon ilmoittautuminen, opinto-oikeudet, opiskelijatodistukset, opintosuoritusotteet, opiskelijarekisteriasiat
Hakijapalvelut 040 805 4132 ja 040 805 4686, hakijapalvelut@jyu.fi
-    opiskelijaksi hakeminen, hakukelpoisuus,  hakemusten liitteet, valintaperusteet,  pisteytykset, yhden opiskelupaikan periaate, valintakokeiden erityisjärjestelyt
Opintotuki  014 260 1065, opintotuki@jyu.fi
-    opintotukihakemukset, olosuhdemuutosilmoitukset, tulovalvonta, opintotuen maksatukseen ja muut opintotukeen liittyvät asiat

Osoitteet

Koulutuspalvelut
käyntiosoite: Seminaarinkatu 15, T-rakennus (2. kerros)
postiosoite: PL 35, 40014 Jyväskylän yliopisto

Koulutuspalveluiden johdon yhteystiedot

Opiskelijalle

Henkilöstölle ja laitoksille