Opiskelijakortti

 

Opiskelijakortti tilataan verkkopalvelun kautta.

Uuden opiskelijan kannattaa hakea opiskelijakorttia heti, kun ilmoittautuminen yliopistoon on kunnossa ja korttien tilausjärjestelmä avautuu. Korttia haetaan sähköisellä lomakkeella. Tilauspalvelu aukeaa heinäkuussa ja kortteja aletaan valmistaa elokuussa 2016.

Opiskelijakorttityypit

Opiskelijakortti, johon kuuluu maksuominaisuus: 15,10 € (kortti postitetaan kotiin, mutta se ei ole voimassa ilman henkilökohtaisesti haettua lukuvuositarraa!)

Opiskelijakortti ilman maksuominaisuutta: 15,10 € (kortti saapuu JYYn keskustoimistolle, jossa siihen kiinnitetään lukuvuositarra)

Opiskelijakortti ISIC, johon kuuluu maksuominaisuus: 30,10 € (kortti postitetaan kotiin, mutta se ei ole voimassa ilman henkilökohtaisesti haettua lukuvuositarraa!)

Digitaalinen opiskelijakortti: 0 € (lataa Frank App puhelimeesi, joka aktivoituu maksettuasi JYYn maksun ja rekisteröidyttyäsi opiskelijaksi)

Jatko-opiskelijakortti (ei maksuominaisuutta): 15,10 € (kortti saapuu JYYn keskustoimistolle, jossa siihen kiinnitetään lukuvuositarra ja josta sen voi käydä noutamassa)

Lukuvuositarran noutaminen

Kortin ja lukuvuositarran voi hakea JYYn keskustoimistosta  Ylioppilastalola, Keskussairaalantie 2 (avoinna ma-to 11–12 & 12.30–16, pe 11–12 & 12.30–15) tai pelkän lukuvuositarran yliopiston opiskelijapalveluista T-rakennuksen 2. kerroksesta (ma-pe 9-15).

kuuluu seuraaviin kategorioihin: , ,