#JYUnity-haaste: Juhlitaan yhdessä!

Jaettu ilo on moninkertainen ja jakaessa huoli puolittuu! Haastamme koko yliopistoväen osallistumaan Instagram-kuvakilpailuun. Ota koppi!

Koko kevät on paiskittu töitä ja opiskeltu ankarasti –nyt on juhlan aika!
Mistä sinä löydät juhlamielen? Kuinka irtaannut arjesta? Kuvaa juhlahumua ja jaa tunnelmasi instagramissa hashtageilla #JYUnity ja #JYUhaaste. Juhlitaan yhdessä!

Seuraa yliopiston instagram-tiliä uniofjyvaskyla: https://www.instagram.com/uniofjyvaskyla/

JYU          Staff          Piknik          #JYUnity

Osallistumisohjeet ja säännöt:

1. Ota yliopistoelämään liittyvä kuva Jyväskylän yliopiston Instagram-tilillä (@uniofjyvaskyla) julkaistun aiheen inspiroimana. Teemat ja kilpailuajat vaihtelevat, ja niistä ilmoitetaan yliopiston tilillä. Kuvat voivat olla esimerkiksi paikoista, tapahtumista tai henkilöistä. Kilpailukuvasta tulee ilmetä selkeä yhteys kulloiseenkin teemaan.

2. Varmista, että kuva on julkinen. Kuvaajan vastuulla on kysyä lupa kuvan julkaisemiseen, jos kuvassa on henkilö, joka on tunnistettavissa.  

3. Julkaise kuva Instagramissa ja liitä yhteyteen #JYUnity ja #JYUhaaste. Kerro kuvatekstissä mistä kuva kertoo tai miten se liittyy kulloiseenkin teemaan. Kilpailuun voi osallistua yhdellä tai useammalla kuvalla.

4. Raati valitsee kuukausittain kuukauden kuvan, joka julkaistaan JYU:n Instagram-tilillä. Kuukausikisan voittaja saa itselleen yliopiston t-paidan uudella brändi-ilmeellä. Jokaisen kuun lopussa arvotaan kaikkien kyseisessä kuussa kisaan osallistuneiden kesken leffalippupaketti. Kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti yliopiston Instagram-tilin, @uniofjyvaskyla:n yksityisviestillä.

5. Osallistumalla kilpailuun, kuvan ottaja luovuttaa kuvan käyttöoikeudet.  Kilpailun järjestäjä saa ilman erillistä lupaa julkaista kuvia omissa sosiaalisen median kanavissaan ja nettisivuillaan sekä käyttää kuvaa markkinointitarkoituksissa. Instagram ei ole mukana kilpailussa. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.


Lisätietoja:
Yliopiston viestintäpalvelut
tiedotus(at)jyu.fi