Kesäopinnot

Yliopistossa voi opiskella myös kesällä. Kesän opiskelumahdollisuuksia hyödyntävä opiskelija voi nopeuttaa opintojaan. Kesäopintoihin on mahdollista hakea opintotukea.

Yliopiston kesäopetuskausi ajoittuu 22.5.—30.6.2017 ja 1.-31.8.2017. Heinäkuussa ei järjestetä opetusta, mutta jokainen tiedekunta järjestää yleisen tenttipäivän. Huomaa, että lukuvuosi vaihtuu heinä-elokuun taitteessa. Opintoja elokuussa suorittavan on oltava ilmoittautuneena lukuvuodelle 2017-2018.

Ilmoittautuminen kesäopintoihin

Jyväskylän yliopiston varsinaiset opiskelijat

Jyväskylän yliopistoon koko lukuvuodeksi 2016-2017 tai kevätlukukaudeksi 2017 läsnä olevaksi ilmoittautuneet voivat osallistua kesäopetukseen ja suorittaa kuulusteluja 31.7.asti.

Jyväskylän yliopiston varsinaisten opiskelijoiden, jotka eivät ole ilmoittautuneet kuluvana vuonna yliopistoon, on ilmoittauduttava yliopistopalvelujen opiskelijapalveluihin ennen kesäopintojen aloittamista. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä kuitit kevätlukukauden ylioppilaskunnan jäsenmaksun sekä uudelleenkirjaamismaksun (35,00 euroa) maksamisesta.

JYY:n jäsenmaksu maksetaan ylioppilaskunnan tilille IBAN: FI30 1581 3000 0339 35, BIC/SWIFT: NDEAFIHH viitteellä 07922. Uudelleenkirjaamismaksu maksetaan Jyväskylän yliopiston tilille  IBAN: FI9517373000001356  viitteellä 9942114.

Avoimeen yliopisto-opetukseen ja kesäyliopiston opetukseen osallistuminen

Avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellytää ilmoittautumista avoimeen yliopistoon ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja avoimen yliopiston verkkosivulta.

Kesäyliopiston avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellytää kesäyliopistopn ilmoittautumista ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja kesäyliopiston verkkosivulta.

Jyväskylän yliopistossa kesäopetusta tarjoavat:

Työelämäopinnot

Co-op Network Studies

  • Jyväskylän yliopisto on mukana osuustoiminnan ylipistoverkostossa. Sen kautta on mahdollista suorittaa CNS-P1 Co-operative Values and Principles I -kurssi englanniksi verkossa 10.7. - 20.8.2017 välisenä aikana. Kurssikuvaus ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/78091/lomake.html

  • Lsäksi yliopistoverkoston opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Helsinki Summer Schoolin järjestämälle Co-operative Enterprinse Law -kurssille 8.7 - 24.8.2017 hintaan 15 e / ECTS. HUOM! Tällöin hakemuksessa ehdottomasti tulee muistaa mainita, että kuulut CNS-verkostoyliopistoon. Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu osoitteessa: www.helsinkisummerschool.fi/courses/course/co-operative-enterprise-law/

 

Yhteiset kesäopinnot JY:n, JAMK:n ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijoille (EduFutura)

  • Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus valita kesäopintoja oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta. Oman osaamisen täydentäminen tai syventäminen on näin mahdollista myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla. Kesäkursseille on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla (alla olevat linkit).
kuuluu seuraaviin kategorioihin: , ,