Kesäopinnot

Yliopistossa voi opiskella myös kesällä. Kesän opiskelumahdollisuuksia hyödyntävä opiskelija voi nopeuttaa opintojaan. Kesäopintoihin on mahdollista hakea opintotukea.

Yliopiston kesäopetuskausi ajoittuu aikavälille 21.5.-29.6.2018 ja 1.-31.8.2018. Heinäkuussa ei järjestetä opetusta, mutta jokainen tiedekunta järjestää yleisen tenttipäivän. Huomaa, että lukuvuosi vaihtuu heinä-elokuun taitteessa. Opintoja elokuussa suorittavan on oltava ilmoittautuneena lukuvuodelle 2018-2019.

Ilmoittautuminen kesäopintoihin

Jyväskylän yliopiston varsinaiset opiskelijat

Jyväskylän yliopistoon koko lukuvuodeksi 2017-2018 tai kevätlukukaudeksi 2018 läsnä olevaksi ilmoittautuneet voivat osallistua kesäopetukseen ja suorittaa tenttejä 31.7. asti. Opintoja elokuussa suorittavan on oltava ilmoittautuneena lukuvuodelle 2018-2019.

Jyväskylän yliopiston varsinaisten opiskelijoiden, jotka eivät ole ilmoittautuneet kuluvana vuonna yliopistoon, on ilmoittauduttava yliopistopalvelujen opiskelijapalveluihin ennen kesäopintojen aloittamista. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä kuitit kevätlukukauden ylioppilaskunnan jäsenmaksun sekä uudelleenkirjaamismaksun (35,00 euroa) maksamisesta. JYYn jäsenmaksu maksetaan Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan tilille IBAN: FI30 1581 3000 0339 35, BIC/SWIFT: NDEAFIHH viitteellä 07922. Uudelleenkirjaamismaksu maksetaan Jyväskylän yliopiston tilille IBAN: FI04 8919 9710 0010 78, BIC/SWIFT: DABAFIHH, viitenumerolla 9942114 tai käteisellä yliopiston Soppi-kauppaan. Lisätietoja.

Avoimeen yliopisto-opetukseen ja kesäyliopiston opetukseen osallistuminen

Avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista avoimeen yliopistoon ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja avoimen yliopiston verkkosivulta.

Kesäyliopiston avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellyttää kesäyliopistoon ilmoittautumista ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja kesäyliopiston verkkosivulta.

Jyväskylän yliopistossa kesäopetusta tarjoavat:

Työelämäopinnot

Co-op Network Studies

Jyväskylän yliopisto on mukana osuustoiminnan yliopistoverkostossa. Sen kautta on mahdollista suorittaa CNS-P1 Co-operative Values and Principles I -kurssi englanniksi verkossa. Kurssi järjestetään kesä-elokuussa 2018. Kurssikuvaus ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta https://www.helsinki.fi/fi/ruralia-instituutti/koulutus/koulutustarjonta/co-op-network-studies.

Yhteiset kesäopinnot JYU:n, JAMK:n ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijoille (EduFutura)

  • Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän kesäyliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia toteuttavat jatkossa yhteisen kolmannen lukukauden tarjonnan, kesäopinnot, jotka ovat kaikkien kolmen oppilaitoksen opiskelijoiden vapaasti valittavissa kesästä 2018 alkaen. Kesäopintoja on pilotoitu jo kesällä 2017. Kesäopinnot mahdollistavat opintojen jakamisen joustavasti eri ajankohtiin. 

    Kesäopintoihin on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla EduFutura-kesäopinnot linkin kautta. Opinnot ovat maksuttomia.

  • EduFutura, yhteiset kesäopinnot (sivu päivittyy)
kuuluu seuraaviin kategorioihin: , ,