Kesäopinnot

Yliopistossa voi opiskella myös kesällä. Kesän opiskelumahdollisuuksia hyödyntävä opiskelija voi nopeuttaa opintojaan. Kesäopintoihin on mahdollista hakea opintotukea.

Yliopiston kesäopetuskausi ajoittuu 21.5.-29.6.2018 ja 1.-31.8.2018. Heinäkuussa ei järjestetä opetusta, mutta jokainen tiedekunta järjestää yleisen tenttipäivän. Huomaa, että lukuvuosi vaihtuu heinä-elokuun taitteessa. Opintoja elokuussa suorittavan on oltava ilmoittautuneena lukuvuodelle 2018-2019.

Ilmoittautuminen kesäopintoihin

Jyväskylän yliopiston varsinaiset opiskelijat

Jyväskylän yliopistoon koko lukuvuodeksi 2017-2018 tai kevätlukukaudeksi 2018 läsnä olevaksi ilmoittautuneet voivat osallistua kesäopetukseen ja suorittaa tenttejä 31.7. asti.

Jyväskylän yliopiston varsinaisten opiskelijoiden, jotka eivät ole ilmoittautuneet kuluvana vuonna yliopistoon, on ilmoittauduttava yliopistopalvelujen opiskelijapalveluihin ennen kesäopintojen aloittamista. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä kuitit kevätlukukauden ylioppilaskunnan jäsenmaksun sekä uudelleenkirjaamismaksun (35,00 euroa) maksamisesta.

JYYn jäsenmaksu maksetaan ylioppilaskunnan tilille IBAN: FI30 1581 3000 0339 35, BIC/SWIFT: NDEAFIHH viitteellä 07922. Uudelleenkirjaamismaksu maksetaan Jyväskylän yliopiston tilille  IBAN: FI04 8919 9710 0010 78, BIC/SWIFT: DABAFIHH, viitenumerolla 9942114 tai käteisellä yliopiston Soppi-kauppaan.

Avoimeen yliopisto-opetukseen ja kesäyliopiston opetukseen osallistuminen

Avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista avoimeen yliopistoon ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja avoimen yliopiston verkkosivulta.

Kesäyliopiston avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellyttää kesäyliopistoon ilmoittautumista ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja kesäyliopiston verkkosivulta.

Jyväskylän yliopistossa kesäopetusta tarjoavat:

(Opintotarjonta varmistuu kevään 2018 aikana)

Työelämäopinnot

Co-op Network Studies

Yhteiset kesäopinnot JY:n, JAMK:n ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijoille (EduFutura)

  • Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus valita kesäopintoja oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta. Oman osaamisen täydentäminen tai syventäminen on näin mahdollista myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla. Kesäkursseille on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla (alla olevat linkit).
kuuluu seuraaviin kategorioihin: , ,