Kesäopinnot

Yliopistossa voi opiskella myös kesällä. Kesän opiskelumahdollisuuksia hyödyntävä opiskelija voi nopeuttaa opintojaan. Kesäopintoihin on mahdollista hakea opintotukea.

Yliopiston kesäopetuskausi ajoittuu aikavälille 20.5.-28.6.2019 ja 1.-31.8.2019. Heinäkuussa ei järjestetä opetusta, mutta jokainen tiedekunta järjestää yleisen tenttipäivän. Huomaa, että lukuvuosi vaihtuu heinä-elokuun taitteessa. Opintoja elokuussa suorittavan on oltava ilmoittautuneena lukuvuodelle 2019-2020.

Ilmoittautuminen kesäopintoihin

Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelijat

Jyväskylän yliopistoon koko lukuvuodeksi 2018-2019 tai kevätlukukaudeksi 2019 läsnä oleviksi ilmoittautuneet voivat osallistua kesäopetukseen ja suorittaa tenttejä 31.7. asti. Opintoja elokuussa suorittavan on oltava ilmoittautuneena lukuvuodelle 2019-2020. Ilmoittautumisohjeet

Avoimeen yliopisto-opetukseen ja kesäyliopiston opetukseen osallistuminen

Avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista avoimeen yliopistoon ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja avoimen yliopiston verkkosivulta.

Kesäyliopiston avoimen yliopiston opintoihin osallistuminen edellyttää kesäyliopistoon ilmoittautumista ja opintomaksun suorittamista. Lisätietoja kesäyliopiston verkkosivulta.

Jyväskylän yliopistossa kesäopetusta tarjoavat:

Työelämäopinnot

Verkostoyliopiston tarjonta

Osuustoiminnan engl.kielinen verkkokurssi (5 op) 3.6. - 14.7.2019 Co-operative values and principles I

Yhteiset kesäopinnot JYU:n, JAMK:n ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijoille (EduFutura)

  • Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän kesäyliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia toteuttavat jatkossa yhteisen kolmannen lukukauden tarjonnan, kesäopinnot, jotka ovat kaikkien kolmen oppilaitoksen opiskelijoiden vapaasti valittavissa kesästä 2018 alkaen. Kesäopintoja on pilotoitu jo kesällä 2017. Kesäopinnot mahdollistavat opintojen jakamisen joustavasti eri ajankohtiin. 

    Kesäopintoihin on rajatusti paikkoja. EduFutura Jyväskylän kesäopinnot avautuvat haettaviksi keskiviikkona 3.4.2019. Edufuturan verkkosivulta www.edufutura.fi/kesaopinnot on linkit oppilaitoksiin. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla.  Opinnot ovat maksuttomia. Varmista opintojen sisällyttäminen tutkintoon etukäteen tutkinto-ohjelmasi ohjaushenkilöltä.

  • EduFutura, yhteiset kesäopinnot
kuuluu seuraaviin kategorioihin: , ,