CoCampuksen KEVÄT 2018

CoCampuksen KESÄ 2018 - JULKINEN, päivitetty 22.5.2018Kaikille avoimet tapahtumat:


Tulossa syksyllä 2018 esim.

- Osuuskunta Get Together

 

Yhteiset opinnot ja valmennukset, JAMKin, Gradian, JYUn, AVOIN AMKin -opiskelijoille:

 

14.5.- 14.6.2018 Esihautomo -kurssi

Ideasta kohti liiketoimintaa! Kevään Esihautomo alkaa 14.5.2018 sisältäen 10 valmennuskertaa. Tule kehittämään ja hakemaan lisää vauhtia omaan liikeideaasi asiantuntijoidemme valmennuksessa. Hae mukaan 11.5. mennessä! Opintojakso on avoinna JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoille sekä oppilaitosten henkilökunnalle ja tutkijoille.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
JAMK: Riku Ojanperä, riku.ojanpera@jamk.fi, lisätietoa: http://bit.ly/2k7HBkW
JYU: Päivi Patja,  paivi.m.patja@jyu.fi, lisätietoa: http://bit.ly/2nB2xCN
Gradia: Liisa Marin, liisa.marin@gradia.fi
Avoimen AMKin kautta: http://bit.ly/2nXoxsi

23.5.-27.6.2018 Unelmat+Inspiraatio! –leirimuotoinen kurssi

Kurssi sopii erityisesti niille, jotka pohtivat omaa uraansa ja työllistymistään yleisesti sekä niille, jotka ovat valmistumassa ilman selkeää kuvaa tulevasta työstään ja työpaikastaan. Kurssi auttaa jäsentämään omaa osaamista, omia unelmia ja kiinnostuksenkohteita sekä itselle sopivia työllistymismahdollisuuksia. Kurssin tunnelmaa pääset fiilistelemään täältä: https://www.youtube.com/watch?v=N8TnQfayFtg
Lisätiedot:
JYU: Reija Häkkinen, reija.a.hakkinen@jyu.fi
Gradia: Jaana Eirtovaara, jaana.eirtovaara@gradia.fi
JAMK: Suvi Salminen, suvi.salminen@jamk.fi

NY START UP valmennusohjelma

Kiinnostaako yrittäjyys ja haluaisit kokeilla sitä turvallisessa ympäristössä? NY Start Up -valmennusohjelmassa kehität liikeideoita monialaisessa tiimissä oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden pohjalta! Valmennusohjelmaan tullessasi et tarvitse valmista liikeideaa, syvällistä liiketoimintaosaamista tai aikomusta oman yrityksen perustamiseen. Voit kokeilla yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa turvallisesti sekä soveltaa työelämäosaamistasi luovalla tavalla käytäntöön. Opintojakso alkaa syksyllä 2018. Kurssi toteutetaan Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Humanistisen ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Videoita: https://vimeo.com/nuoriyrittajyys Lisätietoja Korpissa: NY Start Up 1 (URAA1006)

JYU: Päivi Patja,  paivi.m.patja@jyu.fi

JAMK: Suvi Salminen, suvi.salminen@jamk.fi

HUMAK: Tero Lämsä,

 

DreamUp -tapahtuma projektikurssi

DreamUp -yrittäjyystapahtuma esittelee vuosittain mahtavin esimerkein mahdollisuuksia oman urakehityksen, omien haaveiden sekä oman liiketoiminnan eteenpäin viemisestä ja todeksi tekemisestä!  Opintojaksolla opit koko tapahtumatuottamisen kaaren kokonaisuudessaan aina suunnittelusta toteutukseen asti ja pääset myös syventämään omaa osaamistasi haluamallasi osa-alueella. Opintojakso alkaa 20.9.2018.

JYU: Reija Häkkinen: reija.a.hakkinen@jyu.fiLisätietoja Korpista 

 

Tapahtumat  JAMKin, Gradian, JYUn, AVOIN AMKin -opiskelijoille:

 

27.6. klo 10-13 Unelmat+Inspiraatio! –  Finaalitori,
CoCampus, Sepänkatu 4, 2 krs.

Finaalitori on U+I! –kurssin päätöstapahtuma, jossa opiskelijat esittelevät kurssin aikana luomansa unelmakartat sekä inspiroivista henkilöistä tekemänsä videot. Finaalitori on avoin kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle, tervetuloa tutustumaan kurssiin ja opiskelijoiden tuotoksiin! Lisätiedot: reija.a.hakkinen@jyu.fi 


Tapahtumat oppilaitosten henkilökunnalle:

 

Innovaatiotoiminnan Kevätpäivä ti 29.5.2018

Luvassa hyviä keskusteluja, kohtaamisia ja tietysti palkitsemista. Kevätpäivä on tarkoitettu niille, jotka tekevät töitä arkipäivän rohkeuden, yritteliäisyyden, kokeiluiden ja innovoinnin kulttuurin luomiseksi. Lisäksi tilaisuus tarjoaa uusia näkökulmia oman osaamisen ja tutkimustulosten hyödyntämiseen. Ilmoittaudu täällä! Lisätiedot: pasi@cocampus.fi JYU: Riikka Reitzer, riikka.reitzer@jyu.fi

 

Muuta: JAMKin, Gradian, JYUn opiskelijat, hlökunta ja tutkijat


CoCampus Tuotekehitysraati

Onko sinulla mahtava idea/projekti, joka kuitenkin kaipaisi alkurahoitusta edetäkseen? Nyt Gradian, Jamkin ja JY:n opiskelijoilla sekä henkilökunnan edustajilla on mahdollisuus hakea tuotekehitysrahoitusta ensivaiheen kehitystyöhön!

Tuotekehitysrahoitus on tarkoitettu projektien ensivaiheen kehitystyöhön mm. alkuvaiheen kokeiluihin, niihin käytettäviin tarvikkeiden ja materiaalien hankintaan, ulkopuoliseen työhön kuten, selvityksiin, kilpailija-analyysiin, ohjelmointiin jne! Rahoitusta ei voi hakea yritykselle. Jaettavat rahoitukset ovat 500-2000€/projekti. Rahoitusraati kokoontuu 18.5, jolloin sinulla on mahdollisuus esitellä projektisi meille. Ota yhteyttä ja hae Tuotekehitysrahoitusta 11.5. mennessä, niin pistetään projektiisi lisää virtaa!
Haku/lisätiedot:
JAMK: Paula Ylipulli, paula@cocampus.fi
Gradia: Niina Helin, niina@cocampus.fi
JYU: Riikka Reitzer, riikka.reitzer@jyu.fi