Hae mukaan URAA001 Tiimi&Työnantaja -monitieteiseen työelämäprojektiin

Haluatko kehittää työelämätaitojasi ja verkostoitua eri alan opiskelijoiden kanssa? Kaipaatko käytännönläheistä opiskelua ja uusia kontakteja työelämään? Hae mukaan Tiimi&Työnantaja -kurssille monitieteiseen työelämäprojektiin!

URAA001 TiimiTyönantaja -monitieteinen työelämäprojekti (5–7 op) on käytännönläheinen opintojakso, jossa toteutetaan kehittämisprojekti oikealle asiakkaalle monitieteisessä tiimissä.  Opintojakso on suunnattu kaikille Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Tiimi&Työnantaja -kurssi sijoittuu syyskaudelle (syys–joulukuu), ja sen kesto on 3,5 kuukautta. Opintopisteet määräytyvät projektityöhön käytettävien työtuntien mukaan.

Syksyn 2017 opiskelijahaku on nyt käynnissä. Kurssista löydät lisätietoja täältä.

Hae tästä mukaan kurssille!