Tule kehittämään liikeideaasi Esihautomoon (5 op)!

Onko sinulla liikeidea tai innovaatio? Harkitsetko yrityksen perustamista?

Sinun on mahdollista päästä kehittämään ideaasi asiantuntijoidemme valmennuksessa Ideasta yritykseksi -esihautomoon (5 op)! Kevään 2017 ensimmäinen esihautomoryhmä aloittaa ti 31.1.2017. Kurssi on osa kaikille Jyväskylän yliopiston opiskelijoille avoimia työelämäopintoja. Kurssin alustava aikataulu: kymmenen kontaktikertaa tiistaisin 31.1.2017 - 11.4.2017 (välissä talviloma vkolla 9). Tapaamiset kontaktipäivinä ovat klo 8.15-11.45. Ajankohdat ja tilatiedot tarkentuvat vielä lähempänä kurssia.

Työpajojen teemoina ovat: omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen, tuote-/palveluidean kuvaus, näkemykset potentiaalisista asiakkaista, alustava selvitys markkinatilanteesta sekä alustava kannattavuuslaskelma ja liiketoimintasuunnitelma. Kurssin sisältö tarkennetaan ja painotetaan osallistujien liikeideoiden tarpeiden mukaan. Esihautomossa tapaat eri alojen opiskelijoita ja pääset kokemaan myös muiden osallistujien liikeideoiden kehittymisen! Lisäksi harjoitellaan liikeideoiden esittämistä eli pitchausta.

Miten hakea mukaan? Ilmoittaudu Korpin lisäksi lähettämällä Riku Ojanperälle ansioluettelo & lyhyt kuvaus liikeideastasi ti 24.1.2017 mennessä osoitteeseen: riku.ojanpera@jamk.fi!

Kurssi Korpissa: https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?course=200039