Tukea työnhakuun

CV-tuunaus

Työhakemuksen tekeminen on työhaun tärkein vaihe, sillä hakijoita on usein paljon ja vain osa valitaan työhaastatteluun. Tuunaa siis hakukirjeesi ja ansioluettelosi huippukuntoon työelämäpalveluiden tuella!

Toimi näin: Tee työhakemuksesi (ansioluettelo ja hakukirje) etukäteen valmiiksi.  Hyviä vinkkejä hakuasiakirjojen laatimiseen löytyy mm. Aarresaaren verkkosivuilta. Lähetä ansioluettelo ja/tai hakukirje työelämäpalveluihin ja sovi samalla henkilökohtainen aika CV-tuunaamoon tai pyydä hakemuksesta kirjallinen palaute. Liitä mukaan työpaikkailmoitus, jos haluat tuunata hakemuksesi kohdennetusti tiettyyn paikkaan.

  • Kenelle? Kaikille perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille sekä vastavalmistuneille, joiden valmistumisesta on enintään kuukausi.

Työelämäasiantuntija Annamari Rovamo, annamari.rovamo[at]jyu.fi, työhuone T250
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta sekä Kasvatustieteiden  ja pyskologian tiedekunta

Työelämäasiantuntija Jari Penttilä, jari.t.penttila[at]jyu.fi, työhuone T251
Informaatioteknologian tiedekunta, Kauppakorkeakoulu,  Liikuntatieteellinen tiedekunta ja Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta

 

Työnhaun preppaus

Häämöttääkö valmistuminen? Mietitkö minkälaisia töitä tutkinnollasi voi hakea ja mistä, tai miten työnantajia lähestytään?

Tule keskustelemaan työelämäasiantuntijan kanssa niistä asioista, jotka mietityttävät juuri sinua, kun olet valmistumisvaiheessa etsimässä oman alasi töitä.

  • Kenelle? Valmistumisvaiheen perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille sekä vastavalmistuneille, joiden valmistumisesta on enintään kuukausi. Olet valmistumisvaiheen opiskelija, jos sinulla on opintoja jäljellä enintään yksi vuosi.

Työelämäasiantuntija Annamari Rovamo, annamari.rovamo[at]jyu.fi, työhuone T250

 

TEP/Jobs

Seuraa työnantajien työpaikka- ja harjoittelupaikkailmoituksia sekä gradu-tarjouksia. TEP/Jobs on korvannut Suomen akateemisten rekrytointipalveluiden, Aarresaaren, JobBoard-palvelun!

 

Lisätietoa työnhausta:

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,