Jyväskylän kaupunki - Valoa kaupungin yritysyhteistyölle

Projektin tavoitteena oli tutkia Jyväskylän kaupungin ja yritysten yhteistyötä erityisesti tapahtumien osalta.

Tiimi toteutti haastattelututkimuksen keskustan kivijalkaliikkeissä ja ravintoloissa.

 

Mika

Mika on neljännen vuoden biomekaniikan opiskelija, joka on liikuntatieteellisten opintojen ohessa lukenut sivuaineena tietotekniikkaa. Erityisesti urheilun, liikunnan ja teknologian yhdistämismahdollisuudet kiinnostavat Mikaa. Mika toimii projektissa projektipäällikkönä, huolehtimalla projektin organisoinnista ja aikataulussa pysymisestä. Projektin aikana Mika toivoo pääsevänsä hakemaan uusia kokemuksia omalta epämukavuusalueelta ja oppimaan projektijohtamista.  

 

Tytti

41-vuotias äiti, vaimo, muusikko, näyttelijä (FIA) ja taidekasvatuksen maisteriopiskelija. “Viime vuosina sieluni on kaivannut epämukavuusalueille levittäytymistä. Koen herkulliseksi tilanteen, jossa voin puhkoa omaa punaviher-kulttuurihipin kuplaani ja katsoa maailmaa muunlaistenkin silmälasien läpi. Tämä erilainen projekti ihanine erilaisine työtovereineen on ollut mitä mainiointa epämukavuusaluetta :)”

 

Nuutti

Opiskelee toista vuotta yliopistossa alempaa korkeakoulututkintoa. Nuutin pääaine on tietotekniikka ja sivuaineena tilastotiede. Tuli kurssille, koska häntä kiinnosti projektityöskentely. Ei tiennyt mitä kaupunki oikeasti tekee ja mikä on Valon kaupunki ennen projektia. Nuutti toivoo saavansa aikaan merkittäviä projektituloksia, joita voidaan käyttää vielä vuosienkin jälkeen.

 

Johanna

Projektisihteeri. Opintojaan täydentävä etnologian maisteri, jonka sivuaineita ovat japani, Aasian ohjelma ja historia. Johannalla on jonkin verran aiempaa kokemusta projektityöskentelystä, mutta tässä kurssissa houkutteli mahdollisuus päästä kokeilemaan ja vahvistamaan osaamistaan oikean asiakasprojektin parissa. Osallistui viime vuoden Valon kaupunkiin käyttämällä tapahtuman aikana ilmaisia ja suosittuja Linkki-kuljetuksia, jotka monet, monet muutkin olivat löytäneet.