Syksyn 2018 Specialcase 2 - Sinultako ideoita historiallisten aineistojen esittämiseksi uusilla tavoilla?

Löytyykö sinulta ideoita historiallisten aineistojen esittämiseen uusilla tavoilla? Osaatko miettiä sovellusten tai palveluiden käytettävyyttä käyttäjän näkökulmasta? Tai sattuuko sinulla olemaan pedagogista osaamista ja haluat testata kuinka sitä voi soveltaa käytännön suunnittelussa? Onko sinulla kokemusta pelillistämisestä tai kiinnostusta sellaiseen?

Tiimi&Työnantaja -projektikurssin asiakas tarvitsisi inspiroivia ideoita ja kriittistä sekä arvioivaa otetta työskentelyyn. Tämän casen kanssa tarvitaan ennakkoluulotonta ja rohkeata otetta! Mikäli sinulla on jonkinlaista kokemusta sovelluksen kehittämisestä, sekin on asiakkaan näkökulmasta kiinnostava asia. Mikä tahansa edellä mainituista sinulle kolahtikaan, tämä case on juuri sinulle!

Hae nyt mukaan Tiimi&Työnantaja -monitieteisen työelämäprojektikurssin erillistoteutukseen. Projekti käynnistyy viikolla 41-43 ja päättyy tammikuussa 2019. Projektikurssilla pääset ratkaisemaan monitieteisen tiimin kanssa asiakkaan kehittämishaasteen, saat vahvistusta omalle asiantuntijuudellesi ja kehität työelämätaitojasi.  Kurssin opintopisteet (3-6) määräytyvät projektityöhön käytettävien työtuntien mukaan. Kurssin tarkemmat aikataulut (ennakkotehtävän palautus, aloitusluennot, projektikahvit, tuotosten esittely asiakkaalle) sovitaan kurssille valittujen opiskelijoiden kanssa.

Tiimiin haetaan opiskelijoita erilaisilla kiinnostuksilla ja erilaisella osaamisella. Tämä on erinomainen tilaisuus kehittää yhteistyötaitoja monialaisessa tiimissä joissa toinen ei välttämättä ymmärräkään puolesta sanasta mitä tarkoitat. Ota haaste vastaan ja kokeile mihin pystyt!