Yläkaupungin Yö – kaupunkilaisten innostaminen vapaaehtoistyöhön

Tiimi RYTKE:n tehtävänä oli saada ihmiset innostumaan vapaaehtoistyöstä Yläkaupungin Yö -tapahtumassa. Nimi "rytke" tuleekin osuvasti sanoista, rekrytointi, yö, taide, kaupunki ja elämä.

Osana projektia tiimi järjesti rekrytointitempauksen keskiviikkona 12.2.2014 klo 10-14 Jyväskylän yliopiston pääkirjastolla. Tempauksella innostettiin kaupunkilaisia vapaaehtoisiksi toukokuussa järjestettävään Yläkaupungin Yö -tapahtumaan. Tutustu tapahtumaan ja Radio Cityn haastatteluun.

Tiimi RYTKE.jpeg

Tiimi RYTKE

VENLA SAARINEN on neljännen vuoden yhteiskuntatieteiden opiskelija. Pääaineenaan hän lukee sosiologiaa, sivuaineina yhteiskuntapolitiikkaa, sosiaali- ja psykogerontologiaa sekä liiketaloustiedettä kauppakorkeakoulun puolella. Opinnoissaan Venla on kiinnostunut erityisesti työelämän tutkimuksesta ja yhteiskunnan ikääntymiseen liittyvistä teemoista. Vapaa-ajallaan Venla harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Tällä hetkellä suosikkilajeja ovat kahvakuula ja zumba! Viime kevään Venla vietti Unkarin pääkaupungissa Budapestissa Erasmus- opiskelijavaihdossa. Venla toimii projektipäällikkönä tiimi RYTKE:essä.

JAANA TÄHTINEN on  Suomen historian maisterivaiheen opiskelija. Hänellä on sivuaineena muun muassa etnologia, museologia ja Euroopan integraatio –opintokokonaisuudet. Jaana lähti mukaan projektikurssille kartuttaakseen käytännönkokemuksia ja työelämävalmiuksia. Jaanalla on vahva kansainvälistymisen halu ja hänen kielitaitoihinsa kuuluvat englannin ja ruotsin lisäksi saksa, venäjä ja japani. Jaanalla on myös kansainvälistä työkokemusta kesältä 2013, jolloin hän oli kesätöissä asiakaspalvelussa Yhdysvaltain suurimmassa vesipuistossa. Erilaiset kulttuurit ovat aina kiehtoneet Jaanaa. Kulttuureihin tutustumisen lisäksi Jaanan vapaa-ajan toimintoihin kuuluvat liikunta, musiikki, kirjat ja elokuvat, sekä ruoka. Projektissa Jaana toimi muun muassa varaprojektipäällikkönä.

ANNA-LEENA LUOMA-AHO on Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva, mutta hyvin jyväskyläläistynyt ranskan kielen opiskelija. Sivuaineina ovat yhteiskuntapolitiikka ja espanja. Tällä hetkellä hän työstää ranskan graduaan. Opintoja on tullut myös muista kielistä ranskan ja espanjan lisäksi. Työ kansainvälisissä kuvioissa kiinnostaa, opettajaksi hän ei nimittäin aio. Anna-Leena viihtyy musiikin parissa, soittaen tai laulaen. Muita harrastuksia ovat liikunta sekä kauniiden asioiden näpertely.

PAULI PYLVÄNÄINEN on Tampereelta lähtöisin oleva 24-vuotias liikuntapedagogiikan opiskelija. Sivuaineenaan hänellä on viestintä. Lukuvuoden 2012-2013 Pauli viettiä Puolassa, Wroclawissa, Erasmus-opiskelijavaihdossa. Tulevaisuudessa hän haluaisi olla mukana järjestämässä tapahtumia ja työskennellä urheilun parissa. Projektissa Pauli toimii viestintäpäällikön tittelin alla.Vapaa-ajallaan hän harrastaa jalkapalloa ja futsalia sekä pelailee muita erilaisia pallopelejä.